Ctrl – Alt – Delete – igen

Home / Ctrl – Alt – Delete – igen

Ctrl – Alt – Delete – igen

2019-08-28 | Short read | No Comments

Der har været stille på bloggen siden jeg kom hjem fra Ghana & London i juli. Jeg har brugt sommeren på at genoverveje mit projekt. Jeg dropper det ikke, slet ikke, men jeg har måtte gentænke hvordan jeg fortæller om mig selv, min rejse og mit projekt.

Der har været for meget sammenblanding mellem mig selv og min podcast. Min egen rejse med at starte forfra og træde ud af hamsterhjulet for at rejse verden rundt, har fyldt for lidt både på bloggen og på min Instagram profil. Min podcast og situationen for ikke-troende er kommet til at fylde det meste.

Så derfor adskiller jeg nu de to ting. Jeg har derfor oprettet en Instagramprofil til min podcast Babelfish (følg den endelig). Fremover vil alt vedrørende podcast findes der og på facebook. Du kan stadig finde podcast episoderne her på mit website.

Jeg har også besluttet at min blog fremover skal være på dansk fremfor på engelsk. Det giver mest mening for mig – jeg beholder dog engelsk som på min Instagram profil, fordi jeg har mange følgere fra hele verden. Min blog og egen Instagram profil vil komme til at handle om min egen rejse, genopdagelsen af mig selv og de overvejelser jeg gør mig om det gode liv, mens jeg rejser jorden rundt. Jeg har oprettet en facebook profil, hvor du kan følge mig.

Min hjemmeside er blevet opgraderet med links til artikler og foredrag. Hvis du gerne vil booke mig til et foredrag – eller kender nogen, som kunne være interesseret i at book mig, så tag kontakt. Jeg har tid fra marts 2020.

Jeg håber du kan lide den nye tilgang til det jeg laver 😊

About Author